Haberler

Ağa'nın Eli Tutulmaz

Trabzonlu iki mobilya ustası tarafından yapılan Laz Rover, yeni sahibi, işadamı Ali Ağaoğlu'na verilmek üzere İstanbul'a getirildi.

Trabzonlu iki mobilya ustası tarafından yapılan Laz Rover, yeni sahibi, işadamı Ali Ağaoğlu'na verilmek üzere İstanbul'a getirildi. Ahşap otomobili Ağaoğlu yurt dışında olduğu için Ağaoğlu Şirketler Grubu yetkilileri teslim aldı. Ali Ağaoğlu'yla satış fiyatını konuşmadıklarını söyleyen Beşköy Beldesi Belediye Başkanı Yahya Narmanlı "Ağa'nın eli tutulmaz" dedi.

Köprübaşı İlçesi Beşköy Beldesi'nde, kaportası ile içinin bazı bölümleri ahşaptan yapılan ve 35 bin liraya mal olan Laz Rover, otomobil koleksiyonuyla da tanınan işadamı Ali Ağaoğlu, tarafından satın alındı. 1.5 ton ağırlığında, 105 beygir gücünde, saatte 140 kilometre hıza ulaşan ahşap otomobil, Ağaoğlu'na teslim edilmek üzere çekici üzerinde Trabzon'dan İstanbul'a getirildi. Land Rover'den esinlendiği için Laz Rover adı verilen otomobil, mobilya ustası Mustafa Kaya ve Beşköy Belediye Başkanı Yahya Narmanlı tarafından, işadamı yurt dışında olduğu için Ağaoğlu Şirketler Grubu yetkililerine teslim edildi.

Ahşap otomobili bir arkadaşıyla birlikte gürgen ağacından yapılmış malzeme kullanarak 2 ayda yaptıklarını belirten mobilya ustası Mustafa Kaya, "Bu arabayı Beşköy belediye Başkanı Yahya Narmanlı'nın siparişi üzerine yaptık. Trabzon Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu İstanbul Feshane'deki etkinliklere katıldık. Etkinliklerde çok yoğun ilgi gördük, hatta Avrupa'dan görmek için gelen insanlar oldu. Değerli iş adamı büyüğümüz sayın Ağaoğlu, arabamızı buraya getirmemizi söyledi. Bu arabanın burada olması bizim için çok büyük bir gurur kaynağı" dedi.

Geçtiğimiz yıl da ahşap klasik otomobil yapan Mustafa Kaya, bir sonraki projesinin ahşaptan helikopter yapmak olduğunu kaydetti.

AĞA'NIN ELİ TUTULMAZ

Köprübaşı İlçesi'ne bağlı Beşköy Belde Belediye Başkanı Yahya Narmanlı ise Ağaoğlu'nun otomobil için yüksek meblağlar ödediği konusundaki haberleri kendilerinin de gazete ve televizyonlardan öğrendiğini söyledi.

Narmanlı, Ağaoğlu'yla otomobil satışı konusunda pazarlık yapıp yapmadıkları şeklindeki soruya "Pazarlık söz konusu değil. Ağaoğlu hemşehrim. Ağaoğlu gibi biri, bizi buraya davet ettiyse, bizlere bu şerefi verdiyse herhangi bir para söz konusu olamaz. Ağa'nın eli tutulmaz. Otomobili, kendisinden herhangi bir para talep etme amacıyla buraya getirmiş değiliz. Biz bu arabayı buraya getirdik, bunun onurunu yaşıyoruz" diye cevap verdi.

(FOTOĞRAF-MD) - İstanbul / Ataşehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Ağaoğlu İstanbul Beşköy Rover Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title