Haberler

Afyonkarhisar Milletvekili Halil Ürün, Sandıklı'da Mahalle İftarına Katıldı

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Sandıklı Belediyesi tarafından 11 mahallede düzenlenen sokak iftarının sonuncusu olan Şirinevler Mahallesi İftarına katıldı.

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Sandıklı Belediyesi tarafından 11 mahallede düzenlenen sokak iftarının sonuncusu olan Şirinevler Mahallesi İftarına katıldı.

Millitvekili Halil Ürün, Sandıklı'da ilk defa bu yıl yapılan ve yoğun katılımın olduğu mahalle iftarında, vatandaşların bir araya gelmesine vesile olan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'e teşekkür etti. İftar programında konuşan Belediye Başkanı Mustafa Çöl; "Mahalle İftarlarımızın son gününde böyle güzel bir iftar programında Şirinevler Mahallesi sakinleri ile bir araya gelmekten son derece mutluyuz. Son iftarımızı yaptığımız bu günde bizleri onurlandıran Sayın Milletvekilimiz Halil Ürün'e de teşekkür ediyorum. Ayrıca mahalle iftarlarımız boyunca büyük çaba ve emek sarf eden değerli personelime de şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Yapılan dua sonrası vatandaşlarla birlikte iftarını yapan Milletvekili Ürün, iftar sonrası yemeğe katılan vatandaşların Ramazanını kutladı. Daha sonra Şirinevler Camii'nde akşam namazını kıldıktan sonra, Şirinevler Kahvehanesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Ürün; " Ak Parti Türkiye'nin hükümetsiz kalmaması için üzerine düşen ne gerekiyorsa onu yapacaktır" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Sandıklı Belediyesi tarafından İlçeye kazandırılan ve açılışı yapılan Kent Park'ı da ziyaret eden, Milletvekili Ürün, Sandıklı'nın daha güzel, modern ve daha yaşanabilir bir ilçe olmasında her geçen gün bir adım daha atıldığını belirterek; "Kent Park Sandıklı'ya yakışır bir park olmuş. Vatandaşların gönül rahatlığı ile gelebileceği ferah ve nezih bir ortam oluşturulmuş. "Kent Park" Sandıklı'ya yakışmış" dedi.

İftar Programında Milletvekili Ürün'e Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Ak Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yavuz Kacaşaban, Sait Evrankaya, Ak Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, Sandıklı İl Genel Meclis Üyeleri, Sandıklı Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Yönetimi ve Gençlik Kolları üyeleri eşlik etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şirinevler Halil Ürün Sandıklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title