Haberler

Şüpheli, Yanına Yaklaştığı Kadının Bileğini Kesip Kaçtı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bir şüpheli, yolda yürüyen Rahşan Kuzpınar'ın yanına yaklaşıp, bileğini keserek kayıplara karıştı.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde yolda yürüyen 35 yaşındaki Rahşan Kuzpınar'a yaklaşan bir şüpheli, kadının bileğini kesip kaçtı. Yaralanan kadın hastanede tedaviye alındı.

BİLEĞİNİ KESİP KAÇTI

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Cuma Mahallesi'nde meydana geldi. Evine giden Rahşan Kuzpınar'a yaklaşan kimliği belirlenemeyen bir şüpheli, kadının bileğini kesip olay yerinden koşarak kaçtı.

DERİN KESİK OLUŞTU

Bileğinde derin bir kesik oluşan Rahşan Kuzpınar'a ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Ambulansla Sandıklı Devlet Hastanesi'ne götürülen Rahşan Kuzpınar, tedaviye alındı.

POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI

Polis, şüphelinin kimliği ve saldırıda kullandığı kesici aleti belirlemek amacıyla çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Sandıklı Yerel Yaşam Haberler

500

Yorumlar (24)

Adınızı Yazın:

afyonlu vatanperverdir

15
6
yanıtYanıtla
çetin:

yavuz kardeş nihat hatipoğlu da diyarbakırlı cahit sıtkı tarancıda ,yusuf hayaloğlu da gazi yaşargil(ordinaryus) de türkçülük akımını başlatan ziya gökalp de. senin memleketten kimler var yavuz bi yaz da görelim::)))

17
1
yanıtYanıtla
HAS TÜRK:

ARKADAN ÖYLE NESİL GELİYORKİ BU OLAYLAR YANLARINDA HİÇ KALACAK, AMA HİÇ KİMSENİN UMURUNDA DEĞİL

17
0
yanıtYanıtla
abizer:

isid decallari kol gezer oldu tayip sayesinde

6
9
yanıtYanıtla
OSMANLI:

Kemal çalışmayan kızının rezidansına normal diyor uyuyun uyun iyi uykular.

8
5
yanıtYanıtla
firat dicle:

bayana yapilan bu hareket ya bir sapigin isidir yada akil hastasinin isidir birde yorumda biz güneydogululara laf atan camiden ayakabi calanin oglu yavuz efendi bizi güneydogululari babasiyla karistirmis evladim o isi baban yapiyor inanmasan cevreye sor senin babanin esek hirsizi oldugunu sana anlatirlar Viransehirli

6
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınöğretmen:

1981de sandıklıda göreve başladım ev kitlemezdik kaplıcaya giderdik cüzdan eşyalarımız ortalıkta kimse dokunmazdı oralarda bozulmuş

7
4
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Afyonun insanini bilmezdim taa burda taniyip ögrenene kadar . gercekten bes para etmez kalitesiz insanlar . Ne Allahtan korkulari , ne de kuldan utanmalari var . Almanlar onlardan serefli .

5
5
yanıtYanıtla
YeşilYol:

Bilirim bende 2 sene kaldım orada insana saygı sıfır yaşanmaz orada bir kaymaklı ekmek kadayıfı için gidilir okadar : )))

yanıt1
yanıt1
sandiklinin gercekleri.:

Arkadaslar sandiklida yasayan biri olarak hic sasirmadim. Texas gibi bir yer insanlari birbirine saygi duymaz en ufak seyde kavga etmeye hazirdirlar gencler issiz gucsuz sabahtan aksama motorlarla arabalarla bir asagi bir yukari dirft atarlar aksam olunca da her turlu ot kokain eroin geceleri erkek basiniza disarida gezemezsiniz. Polis deseniz hic bir olaya karismaz olay biter poliz gelir trafik deseniz onu hic sormayin 4 arabalik gececek yoldan 1 araba gecerse sukredin. Yayalar kaldirimlar esnaflar tarafindan isgal edildigi icin yolun ortasindan gecer. Sizin anlayacaginiz sandiklida kanunsuzluk almis basini gidiyor. Kanunsuz hayat olagan olmus artik

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title