Haberler

Afyonkarahisar'da Kar Yağışı

Güncelleme:

Afyonkarahisar kent merkezi ve ilçelerinde akşam saatlerinde başlayan kar, sabah saatlerinde yerini karla karışık yağmura bıraktı.

Afyonkarahisar kent merkezinde ve ilçelerde akşam saatlerinde başlayan kar, sabah saatlerinde yerini karla karışık yağmura bıraktı.

İlçe sakinlerinden Süleyman Dede (60), AA muhabirine yaptığı açıklamada, nisan ayında kar yağışına hiç rastlamadığını dile getirerek, "Daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım. Sanki kış geri geldi. Şartlar zor, kömür, odun bitti. Kışlık her şey bitti, 'yaz geldi' diye düşünüyorduk. Şimdi odun kömür almayı düşünüyorum" dedi.

Yetkililer, kar yağışı nedeniyle ilçede herhangi bir aksaklığın meydana gelmediğini bildirdi.

-Domaniç-

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde de kar yağışı nedeniyle Kocayayla Geçidi'nde sürücüler zor anlar yaşadı.

Aralıklarla dün geceden beri devam eden kar yağışı, Domaniç-İnegöl karayolunda zincir ve kar lastiği bulunmayan araçların kayarak yoldan çıkmasına sebep oldu.

Sürücü Yusuf Öner, AA muhabirine, 53 yaşında olduğunu, Kütahya'da nisan ayında bugüne kadar kar yağdığına şahit olmadığını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Kütahya Domaniç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title