Haberler

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner Dinar'da

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Van'ın Özalp ilçesinde görev yaparken kendisini kaza ile vurarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Salman'ın, Dinar İlçesine bağlı Doğanlı Köyünde oturan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit ailesinin evine gelen Vali Güner ve beraberindekiler şehit babası Yaşar Salman, annesi Kezban Salman ve yakınlarına taziyelerini ve üzüntülerini ileten Güner, şehidin kardeşinin bir işe yerleştirilmesi ve baba Salman'ın emekliliği için gerekli tüm işlemlerin yapılacağını belirtti. Vali Güner, Şehit evinin bahçesinde baba Yaşar Salman ve yakın akrabaları ile bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinledi. Ailenin yaşadığı ortamın ve yaşam şartlarının en iyi hale getirilmesi için girişimlerde bulunulacağını söyledi. Vali Güner ve beraberindekiler, Doğanlı Köyündeki şehit ailesine yaptığı ziyaret sonrasında Haydarlı "Fadiş Oyuncak Bebek" yapım kursunu inceleyerek Sevda Arslan ve kursiyerlerden bebek yapımı konusunda bilgiler aldı.

Vali Güner buranın ardından Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin ve Belediye Başkanı Saffet Acar'ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretlere Vali Güner'in yanı sıra İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel ile Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Mutlu Tokmak, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Belde Belediye Başkanları katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Güner Doğanlı Dinar Yerel Haberler

title