Haberler

Afyonkarahisar Valisi Güner, İl Genel Meclisi Başkanı Sel'i Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Yusuf Güner'i ziyaret etti.

Güner, ziyaretinde, İl Özel İdaresi'nin İl Genel Meclisi'nin desteğiyle yapmış olduğu hizmetlerin çok önemli olduğunu söyledi.

Yol işinin büyük oranda, kanalizasyon işinin büyük oranda, sondaj ve su işinin büyük oranda halledildiğini belirten Güner, şöyle konuştu:

"İl Özel İdaresi tarımsal sulama ve bu anlamda tarımsal sulamayı güçlendirme seracılık gibi daha spesif alanlarda hizmet üretiyor. Bu İl Özel İdaresi'nin gösterdiği performansın en büyük fotoğrafıdır. Çünkü bir çok ilde daha henüz KÖYDES'ler konuşuluyor. İl Özel İdaresi'nin sadece bu görevi yok. Bunun dışında İl Özel İdaresi'ne kendi bütçesi dışında tahsil gelen paralar var. Bu paraları sorgulayacağım, hiçbir para hiçbir hesapta boşa beklemeyecek. Anında ihalesi yapılacak gerekirse ihale süreci tamamlanması süre alıyorsa anında Köylere Hizmet Götürme Birliklerine bunların aktarması yapılıp Köylere Hizmet Götürme Birlikleri tarafından Kaymakamlarında permormanslarını ölçeceğiz. Şu ana kadar gördüğüm son derece olumlu pozitif ve başarılı bir performans."

Güner, daha sonra İl Genel Meclisi'nin 2014 yılı temmuz ayı toplantısına katıldı. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Yusuf Güner Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title