Haberler

Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlu'na Ziyaret

İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk ve ilçeye bağlı Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti.

İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk ve ilçeye bağlı Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti.

Balkanlıoğlu, kabulünde, İhsaniye ilçesinin barındırdığı tarihi dokusuyla Afyonkarahisar'a ayrı bir önem kattığını kaydetti.

Frig Vadisi'nin Afyonkarahisar, Kütahya ve Eskişehir illeri arasında kalan bölümde yer aldığını hatırlatan Balkanlıoğlu, şöyle devam etti:

"Afyonkarahisar'da en yoğun olan kısım İhsaniye ilçemizdedir. Burada bulunan doğal ve kültürel dokunun korunması ve tanıtılması için Kültür ve Turizm Bakanlığının koordinasyonunda üç ilin valileri olarak ortak çalışmalarda bulunuyoruz. İlimiz için büyük önem arz eden İhsaniye ilçemizde yapılacak bütün çalışmalar önem kazanmaktadır. Sizlerin İhsaniye ilçemize yapacak olduğunuz çalışmaların ilçeye yakışır bir şekilde olacağına inanıyor, adaletli, eşit, anlayışlı ve etkin bir şekilde bu görevi yerine getirmenizi diliyorum. Bu makamlar gelip geçicidir, idareciler gider ama hizmetler ebediyen kalıcıdır." - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Şaban Çabuk İhsaniye Kayıhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title