Haberler

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım Açıklaması

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar ziyaretini değerlendirerek, Erdoğan’ın kenti yakından tanıdığını söyledi.

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Afyonkarahisar ziyaretini değerlendirerek, Erdoğan'ın kenti yakından tanıdığını söyledi.

Vali ıldırım'ın makamında gerçekleştirdiği basın toplantısında İkmal ve Garnizon Komutan Vekili İkmal Albay Ali İhsan İmre, Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma ve İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen'de hazır bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afyonkarahisar ziyaretini değerlendiren Vali Yıldırım, "Cumhurbaşkanımız dün ilimize teşrif ettiler. Tabii ki ilimizi teşrif etmeleri iki yönü ile çok önemliydi. Birincisi kendilerini ilimizde görmekle şereflendik. Kendilerini ilimizde hep birlikte ağırladık ve 1 Milyar 28 Milyonluk kamu yatırımının açılışı gerçekleştirildi. Bu anlamda 1 Milyar 28 Milyonluk eser Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş oldu. Güzel bir program oldu. Biz en azından öyle düşünüyoruz. Çünkü gördük ki Afyonkarahisar'ın soğuk havasına rağmen vatandaşlarımız çok büyük bir teveccüh gösterdiler ve ilimizin dört bir tarafından gelerek kendileri meydanımızı doldurdular, Sayın Cumhurbaşkanımızın hitaplarını dinlediler ve onun hitap etmesiyle de coştular. Bu bizim için çok önemliydi. Bu işin asıl mimarı tabii ki vatandaşlarımızdır. Sizlerin huzurunda bütün Afyonkarahisarlılara teşekkür ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kısa bir brifing de verdiğini belirten Yıldırım açıklamasında şunları söyledi:

"Afyonkarahisar hakkında ben bir durumdan bahsetsem 'benim o konuda bilgim var' dediler. Bunu yanında ilimize için fazla söyleyeceğim bir konu olmadı. Sayın Cumhurbaşkanımızın en ufak talimatı bizler için emirdir. Akabinde de hemen yerine getirilir. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Ama Sayın Cumhurbaşkanımız Afyonkarahisar hakkında tüm bilgilere vakıftı. Her konudan bilgileri var ve bilmeleri de normal. Çünkü Afyonkarahisar'a ilk gelişleri değil. Vali olarak benden daha çok Afyonkarahisar'ı tanıyor desem abartmış olmam ve yerinde bir söz olur. Cumhurbaşkanımıza kentimize gerekli olan bütün hizmetler aktarıldı. Bununla da ilgili olarak da zatıalilerine brifing verdim. Tabi bu konular kendilerinin de vakıf olduğu konulardı. Ben hepsinin üzerine gidileceğinden eminim." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Aziz Yıldırım Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title