Haberler

Afyonkarahisar Sanayi ve İş Adamları Derneği Açıklaması

Afyonkarahisar Sanayi ve İş Adamları Derneği'nin (AFSİAD), Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ı 24 Mayıs'ta misafir edeceği bildirildi.

Afyonkarahisar Sanayi ve İş Adamları Derneği'nin (AFSİAD), Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ı 24 Mayıs'ta misafir edeceği bildirildi.

AFSİAD'tan yapılan yazılı açıklamada, 24 Mayıs 2015 Pazar günü Afyonkarahisar'ın büyük otellerinden birisinde yaklaşık bin kişilik davetlinin katılacağı bir programın düzenleneceği belirtildi.

Toplantının konuğunun hükümetin ekonomide en etkili kurmayı Başbakan Yardımcısı Ali Babacan olduğu belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Toplantıda Babacan, '2023 Hedeflerimiz ve Türkiye'nin Ekonomisi' konulu bir konuşma yapacak. Toplantıya, AFSİAD üyeleri öncülüğünde ilimiz protokolü, sivil toplum örgütlerinin başkan ve üyeleri, ilçelerdeki ticari etkinliği olan işletmelerin temsilcileri, ilimizin sanayici, iş adamları ve ihracatçıları ile İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Ege Maden İhracatçı Birliği (EİB) Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin katılması bekleniyor. AFSİAD, geçtiğimiz yıl mayıs ayında bu toplantıya benzer büyük bir organizasyona başarıyla ev sahipliği yapmış ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'yi konuk etmişti. Bu organizasyon ilimizde Türkiye ekonomisin en yetkili ve en etkin ismini misafir etmesi sebebiyle bir sivil toplum kuruluşunun bugüne kadar düzenlenmiş olduğu en geniş katılımlı bir organizasyon olacak."

Kaynak: AA / Yerel

Ali Babacan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title