Haberler

Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar Odası ile Türkiye Finans Arasında Protokol İmzalandı

Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar Odası ile Türkiye Finans Katılım Bankası arasında protokol imzalanarak il genelindeki esnaflara yönelik kolaylıklar yapılması sağlandı.

Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar Odası ile Türkiye Finans Katılım Bankası arasında protokol imzalanarak il genelindeki esnaflara yönelik kolaylıklar yapılması sağlandı.

Türkiye Finans Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Karakuş ve Müdür Yardımcısı Özgür Ünlü, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı M. Emin Birliktir'i ziyaret ettiler. Oda ve banka arasında protokol imzalamak amacıyla yapılan ziyarette Madeni Sanatkarlar Odası ile Türkiye Finans Katılım Bankası arasında mikro ölçekli esnafların; ticaretle uğraşan firmalara pos cihazları, çek karneleri, işletme kart özelinde ve diğer nakdi kredilerde uygun kar oranlarıyla limitler tesis edilmesine yönelik bir anlaşma sağlandı. Madeni Sanatkarlar Odası üyelerinin tamamını kapsayacak anlaşmanın protokolü madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Birliktir ve Türkiye Finans Şube Müdürü Karakuş tarafından imzalandı.

Yapılan protokolle zor günler yaşayan esnafın biraz olsun rahatlamasının sağlanacağını bildiren Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Birliktir, Türkiye Finans'a esnafı düşünerek böylesi bir kolaylık sağladığı için teşekkür etti.

Türkiye Finans Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Karakuş ise her zaman esnafın ve küçük işletmelerin yanında olduklarını belirterek imzalanan bu protokolle, büyük kolaylıklar sağladıklarını aktardı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Karakuş Türkiye Finans Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title