Haberler

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Haziran Ayı Çalışmaları

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) Haziran ayı çalışmaları meclis Başkanı Salih Sel Başkanlığında gerçekleştirilen 2’nci oturum ile devam etti.

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) Haziran ayı çalışmaları meclis Başkanı Salih Sel Başkanlığında gerçekleştirilen 2'nci oturum ile devam etti.

Gerçekleştirilen toplantıda çok sayıda gündem ve gündem dışı madde görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi. Toplantıda kentte kapanan ve İl Özel İdaresine bağlanan beldelerdeki 20'ye yakın petrol istasyonlarının 5 yıllığına geçici olarak faaliyetlerinin durdurulmasının ardından satışa çıkarılması, satılmaması halinde ise 10 yıllığına kiraya verilmesi konusunda encümene yetki verilmesi Milliyetçi Hareket Partili (MHP) üyelerin ret oyuna karşılık, oy çokluğu ile kabul edildi. Toplantıda ayrıca Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün zam ve tazminatlar kalemindeki 200 bin TL'nin, müdürlüğe araç alınması için başka bir kaleme aktarılması konusu görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi. Bir başka ilgili komisyonlara havale edilen madde ise Köylere Hizmet Götürme Birlikleri Tarımsal Hizmetler Makine, Teçhizat ve Mal alımları için ayrılan 50 bin TL'nin Afyonkarahisar Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün İhsaniye ilçesinde uygulayacağı 'Örtü Altı Yetiştiriciliğini Geliştirme' projesine aktarılması konusu oldu.

Öte yandan, toplantıda hafta sonu gerçekleştirilen ara seçim ile Emirdağ'a bağlı Gömü Beldesinden AK Parti'den Belediye Başkanlığına seçilen ve aynı zamanda Emirdağ İGM üyesi olan Hakkı Tekin meclis kürsüsüne çiçeklerle geldi. Tekin'in bu davranışı meclis üyeleri tarafından espriler yapılmasına neden oldu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakkı Tekin Salih Sel Emirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title