Haberler

CHP'li Toptaş Sandıklı'yı Ziyaret Etti

Güncelleme:

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Toptaş, yerel seçim çalışmaları kapsamında Sandıklı ilçesini ziyaret etti.

Toptaş, CHP Sandıklı Belediye Başkan Adayı Ahmet Özaydın ve partililerle birlikte Yunus  Emre Mahallesi'ndeki kahveleri ziyaret ederek yerel seçimlerde destek istedi.

Ziyaretlerde konuşan Toptaş, şimdiki hükümete vatandaşın 10 yıl boyunca büyük destek verdiğini belirterek, "Zamanında Ecevit'in, Demirel'in alamadığı desteği aldılar ama sonuç ortada. Düşünün 10 yıl öncesini et kaç paraydı?, Buğday kaç paraydı? Mazot kaç paraydı? Şimdi Ukrayna'dan saman alır duruma geldik. Bizim iyi yönetilmediğimiz ortada. Vatandaşın elini vicdanı koyma zamanı. Durumunuzdan memnunsanız,, iyiyiz diyorsanız bildiğinizi okuyacaksınız. İyi değiliz diyorsanız elinizi vicdanınıza koyacaksınız. Sizlerin vereceği karar karşısında bizlerin boynumuz kıldan incedir" dedi.

CHP Sandıklı Belediye Başkan Adayı Ahmet Özaydın da  yerel seçimlerde kendisine bir görev verildiğini, seçimleri kazanmak için gece gündüz çalıştıklarını bildirdi.

MHP Sandıklı Belediye Başkan Adayı Hakan Bolcal, seçim çalışmaları kapsamında, pazar esnafını ziyaret etti.

Bolcal, MHP Sandıklı İlçe Başkanı Halil Özdemir, belediye meclisi üye adayları, il genel meclisi üye adayları ve kadın kollarıyla beraber, pazarcı esnafının sıkıntılarını dinledi.

MHP Sandıklı İlçe Başkanı Halil Özdemir, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, seçimlere çok az bir süre kaldığını anımsatarak, partilerinin seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğünü belirtti.

Seçim çalışmaları kapsamında başkan adayı Bolcal ile birlikte ziyaretlere devam ettiklerini kaydeden Özdemir, "Pazarı ziyaret edip vatandaşlarımıza işlerinde hayır diledik. Yerel seçimde de destek istedik. Her geçen gün zafere bir adım daha yaklaşıyoruz. Adaylarımızın kazanmasıyla Sandıklı'mıza daha iyi, daha güzel hizmetler sunacağız" dedi.

DİTSO üyeleri Almanya'da fuara katıldı

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası (DİTSO) heyeti, Almanya'da gerçekleştirilen "Metav Düsseldorf 2014 Uluslararası Üretim Teknolojileri ve Otomasyon Fuarı"na katıldı.

Fuara, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan Uyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhammet Ertürk, Meclis Üyesi Ömer Tombuloğlu, Genel Sekreter Tansu Kurt ve diğer üyeler katıldı.

DİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Uyan, yaptığı açıklamada, Almanya'da Düsseldorf Ticaret ve Sanayi Odası'nı, Düsseldorf Türk Ataşeliği'ni ve Düsseldorf Belediyesi Teşvik Bürosu'nu ziyaret ettiklerini söyledi.

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası'nın tarihinde ilk defa bir yurt dışı organizasyonuna katıldığını belirten Uyan, fuarın çok faydalı olduğunu bu tür organizasyonların üyelerin talepleri doğrultusunda devam edeceğini bildirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Toptaş Düsselldorf Sandıklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title