Haberler

Toptaş Seçim Çalışmaları Kapsamında İlçeleri Ziyaret Etti

Güncelleme:

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş seçim çalışmaları kapsamında Başmakçı, Dazkırı ve Evciler ilçelerini ziyaret etti.

İlçe ziyaretlerine, CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz de katıldı. Heyet, Başmakçı, Dazkırı ve Evciler CHP Belediye Başkan adaylarını ziyaret ederek seçim çalışmaları kapsamında görüşmeler yaptı.

Toptaş, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, 3 milyon hektar arazinin şu an için Türkiye'de ekilmediğini savunarak, mazot fiyatlarının aşırı derecede pahalanmasından sonra çiftçilerin çok zor anlar yaşadığını öne sürdü.

Türkiye'nin dışarıdan saman almaya başladığını söyleyen Toptaş, emekliye verilen maaşların sadece 23 günlük yiyeceği karşıladığını ileri sürdü.

Görgöz de ilçe ziyaretlerinin ve seçim çalışmalarının devam ettiğini, Başmakçı'da 5 yıl boyunca Halil Özcan, tarafından çok büyük işlerin yapıldığını söyledi.

Özcan'ın ikinci döneminde de kazanması için arkasında olduklarını ifade eden Görgöz, gelecek için birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini, sadece belediye başkanlığı için değil il genel meclis üyeliği seçimi içinde destek istediklerini bildirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Toptaş Başmakçı Dazkırı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title