Haberler

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Başmakçı ilçesine bağlı Yassıören köyünde ahır, samanlık ve kiler olarak kullanılan binanın yanması sonucu binada bulunan 2 koyun ve 1 eşek telef oldu.

Mustafa Çalıkuş'a ait olduğu öğrenilen binanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören vatandaşların itfaiyeye haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler yangını söndürdü. Yangında bina kullanılmaz hale gelirken bina içerisinde bulunan 2 koyun ve 1 eşek telef oldu.

Yangının ardından Başmakçı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşama ve Dayanışma Vakfı (SYDV) yetkilileri yangın yerinde incelemelerde bulundu.

"Başmakçı'da "Kuramlarımız Proje Yazıyor" eğitimi verildi

Başmakçı Kaymakamlığı tarafından Zafer Kalkınma Ajansı (ZKA) 2013 Yılı Teknik Destek Programı Kapsamında hazırlanan "Kurumlarımız Proje Yazıyor" eğitimi sona erdi.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda Proje Uzmanı İbrahim Coşkun, tarafından verilen eğitime, kamu kurumlarında görevli 15 personel katıldı.

Eğitime katılan personellere, proje kavramının tanımı, projelerin özellikleri, proje fikrinin analizi, sorun analizi, hedef analizi, strateji analizi, mantıksal çerçeve matrisi, konuları anlatıldı.

"Kurumlar Proje Yazıyor" eğitimi sonucunda eğitime katılanlara belge verildi.

"Afyonkarahisar Belediyesi'nden 'Asrı Saadet Geceleri' konferansı"

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından "Asrı Saadet Geceleri" konulu konferans ve şiir dinletisi düzenlenecek.

Belediye'den yapılan açıklamada, yarın düzenlenecek olan konferansa, araştırmacı yazar Ömer Döngeloğlu ve şair Dursun Ali Erzincanlı katılacak.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak programa katılanlar arasında gerçekleştirilecek kura çekimiyle bir kişi, Ömer Döngeloğu ve Dursun Ali Erzincanlı ile birlikte umre ziyareti hediye edilecek.

"EMES Hastası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yetkililerinden Vali Balkanlıoğlu'na ziyaret"

Afyonkarahisar'da yeni kurulan EMES Hastası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yaman, Başkan Yardımcısı Murat Türksoy ve Mali İşler Sorumlusu Rasime Babayiğit, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Yaman, ziyarette EMES hastalığı ve yeni kurulan dernekleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu da, Allah'ın dermanını vermediği hiç bir hastalık yaratmadığını belirterek, "Ama hastalıkların birçoğunun çaresi bulunamadı. Fakat insanlar sürekli bir arayış içerisindeler. Sizlerinde EMES hastalığına yakalanan insanlar arasında yardımlaşma ve dayanışma ortamı oluşturmanız ve bu hastalığa yakalananlara umut ışığı olmanız bizleri çok sevindirdi. Sizleri bu anlamlı çabanızdan dolayı kutluyorum. Afyonkarahisar Valiliği olarak  bizde sizin bu çabanıza gereken her türlü desteği vermeye hazırız." dedi. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Dursun Ali Erzincanlı Yassıören Başmakçı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title