Haberler

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar Belediyesi Emekliler Lokali inşa ediyor

Afyonkarahisar Belediyesinin Emekliler Lokali'ni hizmete sunacağı bildirildi.

Emekli vatandaşların buluşup birlikte vakit geçirmeleri amacıyla oluşturulacak Emekliler Lokali, emeklilerin sosyal yaşamdan kopmamalarını, boş zamanlarını modern bir mekanda geçirmelerini ve sosyal kültürel aktivitelerden yararlanmalarını sağlamayı hedeflediği belirtildi.

Tek kat, 152 metrekare kapalı alana sahip olacak Emekliler Lokali'nin 100 metrekare yine kapalı bir terası bulunacağı, eski otogar alanında inşaat çalışmalarına başlanan lokalin yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Milletvekili Ürün, Çobanlar halkı ile iftar yaptı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Çobanlar ilçesinde halkla iftar yaptı.

Çobanlar'da düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Ürün, iftar programlarının Türkiye'nin birlik ve beraberliğinin pekiştirilmesi adına büyük bir önem taşıdığını kaydetti.

Ürün, şöyle konuştu:

"Bizler 'komşusu açken tok yatan bizden değildir' diyen bir Peygamberin ümmetiyiz. Bu anlamda yardımlaşmayı ve dayanışmayı kesin bir dille emreden dinimizin bu yönü en fazla Ramazan ayında kendini göstermektedir. İftarlar birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor. Ramazan bayramının başta ülkemiz olmak üzere İslam alemi ve tüm dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın."

İftar programına Ürün'ün yanı sıra Çobanlar Kaymakamı Kenan Aktaş, Belediye Başkanı Salih Alaka, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Hüseyin Bayaman ve Hüseyin Menteş, Çobanlar İlçe Başkanı Abdil Tıkır ile çok sayıda vatandaş katıldı. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Halil Ürün Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title