Haberler

Afyonkarahisar'daki Patlama

Sorgun Belediyesi, "5.Gurbetçi Şöleni" kapsamında düzenlenen Zara ve Murat Kekilli konserlerini, Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada 25 askerin şehit olması nedeniyle iptal etti.

Sorgun Belediyesi, "5. Gurbetçi Şöleni" kapsamında düzenlenen Zara ve Murat Kekilli konserlerini, Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada 25 askerin şehit olması nedeniyle iptal etti.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, yaptığı açıklamada, 25 askerin şehit olması ve 4 askerin yaralanmasının yüreklerde derin acılar bıraktığını ve tüm Türkiye'yi yasa boğduğunu ifade ederek, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.

"5. Gurbetçi Şöleni" kapsamındaki Murat Kekilli ve Zara konserlerini ikinci kez iptal ettiklerini dile getiren Şimşek, "Bu konseri 24 Ağustos'ta yapacaktık, ancak o günlerde bir terör saldırısında 10 askerimiz şehit edildi. Burada bir kömür ocağında göçük meydana geldi ve bir işçi kardeşimiz hayatını yitirdi. Bu nedenle konserimizi 7 Eylül'e ertelemiştik. Dün de Afyonkarahisar'da meydana gelen patlamada 25 evladımız şehit oldu. Bu nedenle konseri tamamen iptal ettik" diye konuştu.

Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney / Orhan Canbulatel

Yayıncı: Murat Taydaş - YOZGAT

Kaynak: AA / Yerel

Sorgun Belediyesi Ahmet Şimşek Türkiye Yerel Haberler

title