Haberler

Afyonkarahisar'daki Mühimmat Deposundaki Patlamanın Davası

Davanın hızlı ilerlemesi ve istenmeyen olayların önüne geçilmesi için duruşma kamera kaydına alındı CHP Eskişehir Milletvekili Kurt, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Toptaş, CHP Çorum Milletvekili Köse, CHP Trabzon Milletvekili Canalioğlu, duruşmaya gözlemci olarak katıldı

Afyonkarahisar'da 5 Eylül 2012'de 25 askerin şehit olduğu, 8'i asker 11 kişinin yaralandığı mühimmat deposu patlamasına ilişkin davanın üçüncü duruşması Eskişehir'de başladı.

Eskişehir 1. Hava Kuvvet Komutanlığı Askeri Mahkemesi'nde görülen davada, tutuksuz sanıklar Albay Veysel Özbay, Binbaşı Ali Duran, Üsteğmen Tuncay Aydın, 25 şehidin yakınları ve taraf avukatları hazır bulundu.

Mahkeme Heyeti Başkanı Hava Hakim Binbaşı Ahmet Mithat Acar, davanın hızlı ilerlemesi ve istenmeyen olayların önüne geçilmesi için duruşmanın kamera kaydına alınmasına karar verdi.

1 Ağustos'taki duruşmada verilen reddi hakim talebi doğrultusunda Hava Hakim Teğmen Cevher Eren yerine Hava Hakim Teğmen Yunus Emre Keskin görevlendirildi. Mahkeme heyeti, usül gereği şehit yakınlarının şikayet ve delillerini dinledi.

CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu da duruşmaya gözlemci sıfatıyla katıldı.

Kısa süreli ara verilen duruşma, devam edecek. - Eskişehir

Kaynak: AA / Güncel

Eskişehir Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi
title