Haberler

Afyonkarahisar'da Yerel Seçimlere Doğru

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında 2’nci küçük sanayi sitesindeki esnafları ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında 2'nci küçük sanayi sitesindeki esnafları ziyaret etti.

Çetinkaya, ziyaretleri esnasında esnafların sıkıntılarını dinleyerek yapılabilecek en hızlı çözümleri vatandaşlara aktardı. Gittiği her kesimde büyük bir teveccühle karşılanan Çetinkaya, su faturalarının yüksekliğinden şikayet eden esnafa, çözümün kendilerinde olduğunu söyledi. Çetinkaya, seçilmesi halinde 1 Nisan'dan sonra su faturalarında yüzde 50 indirime gidileceğinin sözünü verdi.

Afyonkarahisar'da 4 kesimin üvey evlat muamelesi gördüğüne değinen Çetinkaya, "İnşallah bütün sıkıntılı kesimlerimizi 1 Nisan'dan sonra artarak devam eden bir rahmet silsilesi bekliyor" dedi.

Yola 'sıkılmadık el bırakmayacağız' düsturuyla çıktıklarını belirten Çetinkaya, sadece seçim için değil seçildikten sonra da vatandaşla iç içe olacağını kaydetti.

Ziyarette oto yıkamacı esnafını kuyularına takılan saatlerden kurtaracağını da söyleyen Çetinkaya "Sizlerin teveccühünüzle, 1 Nisan günü mazbatayı aldıktan sonra yine sizleri ziyaret edeceğim. Allah nasip ederse, bu gelişimizde de o saatleri sökmeye geleceğiz" ifadelerini kullandı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Fatih Çetinkaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title