Haberler

Afyonkarahisar'da "Toprak Bayramı" Kutlandı

Afyonkarahisar Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından “Toprak Bayramı” dolayısıyla bir program düzenlendi.

Afyonkarahisar Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından "Toprak Bayramı" dolayısıyla bir program düzenlendi.

Özel bir Koleji'nde gerçekleştirilen programda konuşan Afyonarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, çocukların toprakla tanıştırılması ve buluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Vali Güner konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Bizler çocuklarımızı bazen yarınlara hazırlarken hayattan koparabiliyoruz. Onun için çocuklarımızın bugün bence toprağın ne olduğunu, hem görerek, hem dokunarak, hem de tadarak anlamaları lazım. Bizim çocukluğumuzda elimiz ayağımız topraktan çıkmazdı. Hatta bazı çocuklar ihtiyaç duydukları mineralleri temin etmek için toprak yerlerdi ve çivi gibi sağlam olurlardı. Bizler çocuklarımıza toprak yedirmesek bile toprağı dokundurma, her şeyi var eden tabiat ananın neden oluştuğunu öğretmemiz gerekir."

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap ise bu etkinliğin her yıl başka okulda yapma gayretinde olduklarını belirterek bu anlamda da amaçlarının çocukların toprağın korunmasında bilinçli bireyler olarak yetiştirmek olduğunu ifade etti.

Daha sonra okul öğrencileri tarafından şemsiye dansı, koro tarafından müzik dinletisi, tiyatro gösterisi, öğrencilerle yapılan röportajın sunumu ve şiir dinletisi ile devam eden programın sonunda ilkokul düzeyinde düzenlenen resim, bilgi ve şiir yarışmalarında birinci olan öğrencilere ödülleri Vali Güner, eşi Berrin Güner ve protokol üyeleri tarafından verildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Güner Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title