Haberler

Afyonkarahisar'da Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Afyonkarahisar’da iddiaya göre alkollü bir genç, kavga sırasında yere ateş eden polisin silahından çıkan kurşunla ağır yaralandı.

Afyonkarahisar'da iddiaya göre alkollü bir genç, kavga sırasında yere ateş eden polisin silahından çıkan kurşunla ağır yaralandı.

İddialara göre, Zeki Elbir (28), 2 arkadaşı ile birlikte dün gece geç saatlerde eğlenmek için Hıdırlık Tepesi mesire alanına gitti. Burada alkol almaya başlayan gençler, mesire alanındaki banklarda oturan ve mesai saatleri dışında sivil olduğu öğrenilen bir polis memuru ile henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Gençler, tartışmanın büyümesi üzerine aracına binerek olay yerinden ayrılmak isteyen polise taşlarla saldırdı. İsmi henüz belirlenemeyen polis memuru, bunun üzerine beylik tabancası ile yere ateş etti. Polisin silahından çıkan mermilerden biri Zeki Elbir'in karnına isabet etti. Elbir, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Elbir'in durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title