Haberler

Afyonkarahisar'da Sağlık Personeline "Travma ve Resüsitasyon Eğitimi"

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen, "Travma ve Resüsitasyon Eğitimleri"nin sonucunun 23- 27 Mart 2015 tarihlerinde verileceği belirtildi.

13. ve sonuncu olacak Travma ve Resüsitasyon Eğitimine Bayat, Başmakçı, Bolvadin, Dazkırı, Dinar, Emirdağ, Hocalar, İhsaniye, Sandıklı, Sultandağı, Şuhut ve kent merkezdeki Acil Sağlık İstasyonlarında görevli toplam 27 yardımcı sağlık personelinin katılacağı vurgulandı. 23-27 Mart tarihlerinde tamamlanacak kurs ile Afyonkarahisar'da görev yapan Acil Sağlık Hizmetleri personelinin tümünün Travma ve Resüsitasyon Eğitimini almış olacağı kaydedildi. İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici kursa katılanlara hitaben yaptığı konuşmada, eğitimlerin önemine vurgu yaparak bu eğitimlerin aralıksız devam edeceğini söyledi. Hem yeni gelen, hem de göreve devam eden personele okuldaki eğitimlerini destekleyici ve de güncellenmiş bilgiler vermek için eğitimler düzenlediklerini söyleyen Dr. Yemenici, "Eğitimler mesleki açıdan bizi olgunlaştırdığı gibi yeni şeyler öğrenmenin zevkini de veriyor. Durağanlığa düşen, kendini yenilemeyen insan da bir müddet sonra elinden bir iş gelmez insan olup çıkıyor. Bu eğitimler bizlere bu nedenle çift yönlü fayda sağlıyor. Kendimizi mesleğimiz alanında tazeliyor ve aktif, elinden iyi işler çıkan insanlar oluyoruz. Eğitimlerle kendimizi yenilediğimiz gibi çalışma alanlarınızı da rahat yaşayacağınız, hizmet vereceğiniz yerler haline getiriyoruz. Bununla paralel olarak başta ambulanslarımız olmak üzere teçhizatımızı da yeniliyoruz. Bakanlığımızın gönderdiği 10 yeni ambulansımız ilçelerimize dağıtılmaya başlandı. Umarım yeni bilgilerle, yeni ambulanslarla halkımıza en iyi, en kaliteli hizmet götürmeye devam edersiniz. Bir kez daha burada size bir şeyler öğretmek için gelen hocalarımıza ve bu kursları hazırlayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İl Sağlık Müdürlüğü Başmakçı 27 Mart Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title