Haberler

Afyonkarahisar'da Polis Teşkilatının 170. Yılı Kutlanıyor

Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürü Mustafa Eker ve polis memurlarından oluşan bir heyet Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’i makamında ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürü Mustafa Eker ve polis memurlarından oluşan bir heyet Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Vali Hakan Yusuf Güner'e günün anısına çiçek takdim edilmesinin ardından Özel ve Eker, polis teşkilatı tarafından düzenlenecek etkinliklere dair bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hakan Yusuf Güner, polis teşkilatının en yakın mesai arkadaşları olduğunun belirterek 10 Nisan 1845 yılında kurulan Türk Polis Teşkilatının vatandaşların huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları için mesai mefhumu gözetmeden, büyük bir fedakarlık sergilediklerini belirtti. Güner konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Emniyet teşkilatının yasalar çerçevesinde kamu düzeninin korunması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasıyla en huzurlu ve en yaşanabilir iller arasındayız. Bunun en büyük nedenlerinden biriside son yıllarda eğitime verilen önemle polislerimizin daha bilgili, daha donanımlı ve teknolojiyi yakından takip eden bir teşkilat yapısına sahip olmasından ileri gelmektedir. Cansiperhane çalışan, devletin, milletin ve ülkenin devamlılığını sağlamak için en kutsal varlığı olan canını ortaya koyan tüm Emniyet Teşkilatımızın 170. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftasını kutluyor, aileleri ile birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar temenni ederken, görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Polis Haftası İbrahim Özel Yusuf Güner Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
title