Haberler

Afyonkarahisar'da Patlayan Su Borusu Sokakları Su Gölüne Çevirdi

Afyonkarahisar’da içme suyu şebekesinde oluşan patlakla, yaklaşık 1 saat boyunca boşa akan su belediye ekiplerinin müdahalesi ile durdurulabildi.

Adnan Menderes Bulvarı, Devlet Su İşleri yakınında meydana gelen olayda, kente içme suyu getiren 400'lük ana borulardan birinde patlama meydana geldi. Neden kaynaklandığı henüz belirlenemeyen patlama yüzünden akan su trafiğin yoğun olduğu bulvarda sürücülerin zaman zaman trafikte ilerlemesine engel oldu. Üzerindeki toprağı da yerinde kaldıran şiddetli su, yolun bir kısmında da küçük asfalt çökmelerine neden oldu. Yaklaşık 1 saat boyunca akan su bulvar boyunca ilerlerken Müze Kavşağı’nda da büyük su birikintilerine neden oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen Afyonkarahisar Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü ekipleri anından olaya müdahale ederken, görevliler suyu kesmek için yoğun uğraşlar verdi. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından ekipler, patlayan su borusunda akan suyu vanalardan keserek durdurabildiler.Afyonkarahisar Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü yetkilileri, şebekede meydana gelen arızanın bugün akşam saatlerine kadar giderileceği ve 10'a yakın mahalleye su verilemeyeceği bildirdiler. Kentte su kesintisinin olacağı mahalleler ise; Zafer, İstiklal, Kanlıca, Gazi, Esentepe, Ali İhsan Paşa, Nazmi Saatçi, Kocatepe, Mareşal Fevzi Çakmak mahalleleri olarak açıklandı.

GÖKTEN CEYLAN

AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Menderes Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title