Haberler

Afyonkarahisar'da Kamulaştırma Çalışmaları

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun, Afyonkarahisar'da inşa edilecek iki adet gölet ve sulama tesisinin kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli olurları imzaladığı bildirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun, Afyonkarahisar'da inşa edilecek iki adet gölet ve sulama tesisinin kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli olurları imzaladığı bildirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilecek İhsaniye Sarıcaova Göleti ve Sulaması ile Sinanpaşa Güney Göleti ve Sulaması projelerinin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla, kamu yararı kararı alınması hususunda olurlar düzenlendiği ifade edildi. DSİ Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen olurların, Bakan Eroğlu tarafından aynı gün imzalandığı belirtildi.

İhsaniye Sarıcaova Göleti ve Sulaması projesinin bin 260 dekar, Sinanpaşa Güney Göleti ve Sulaması projesinin de 380 dekar tarım arazisine su sağlayacağı ifade edildi. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Veysel Eroğlu Sinanpaşa İhsaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title