Haberler

Afyonkarahisar'da İş Adamı ve Sanayiciler İftarda Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da sanayici ve iş adamları, Afyonkarahisar Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Afyonkarahisar'da sanayici ve iş adamları, Afyonkarahisar Sanayici ve İş Adamları Derneği (AFSİAD) tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. İftara kent protokol üyeleri de katıldı.

Termal bir otelde verilen yemeğe Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Genel Meclis (İGM) Başkanı Salih Sel, İl Müftüsü Burhan İşliyen ve çok sayıda iş adamı katıldı.

İftar yemeğinde oruçların açılmasının ardından bir konuşma yapan AFSİAD Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, paylaşmanın önemine değinerek Ramazan ayının paylaşmak için çok güzel bir fırsat olduğunu söyledi. İş adamlarının sosyal sorumluluk anlamında paylaşmaya daha fazla önem vermeleri gerektiği vurgusunu yapan Şehitoğlu, dünyanın geldiği noktada tokluktan ölen insanların açlıktan ölen insanların sayısından fazla olduğunu ifade etti. Şehitoğlu, "Bunu göz önüne aldığımız zaman paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu görebiliyoruz" dedi.

İftar yemeği, Müftü İşliyen'in Ramazan ve oruç hakkında yaptığı konuşma ile devam etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Şehitoğlu Yusuf Güner Termal Yerel Haberler

title