Haberler

Afyonkarahisar'da Gıda Zehirlenmesi Şüphesi

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da, düğünde yedikleri yemekten sonra rahatsızlanıp hastanelere başvuranların sayısının 89'a yükseldiği bildirildi.

Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Gönül Şıkol Çamlıca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gıda zehirlenmesi nedeniyle sadece hastanelerine gelenlerin sayısının 57 olduğunu söyledi.

Çamlıca, 12 kişinin hastanede müşahede altında olduğunu belirterek, ''57 hastanın 37'si servislere yatırıldı. Bu hastalardan 12'si acil gözlemde müşahede altında bulunuyor. 8 hastamızın da ayaktan tetkik ve tedavisi yapıldı'' dedi.

Hastaneye başvuranların karın ağrısı, bulantı ve ishal şikayetlerinin olduğunu ifade eden Çamlıca, şöyle konuştu:

''Genel durumu kötü olan hastamız yok. Durumlarını yarına kadar takip etmeyi planlıyoruz. Genel durumlarına göre hastaların taburcu olup olmayacaklarına karar vereceğiz. Şikayetleri devam edenleri bir süre daha takip edebiliriz. Aile yakınları hastaların yedikleri pilavdan rahatsızlandıklarını söylüyorlar. Besin zehirlenmesi olduğunu biliyoruz.''

Merkeze bağlı Çayırbağ beldesindeki bir düğüne katılan davetliler, yedikleri yemeğin ardından rahatsızlanınca hastanelere başvurdu.

Kaynak: AA / Güncel

Zübeyde Hanım Çamlıca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title