Haberler

Afyonkarahisar'da Ak Gençlerden "Eski ve Yeni Türkiye" Sergisi

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından “Yeni Türkiye-Eski Türkiye” konulu sergi açıldı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından "Yeni Türkiye-Eski Türkiye" konulu sergi açıldı.

İl Gençlik Kolları Başkanlığı, yeni ve eski Türkiye'nin gazetelerde yer alan kupürlerinin bulunduğu sergiyi Anıtpark ta açtı. Sergide AK Partinin iktidar döneminde yapılan iyileştirmelerin gazete kupürleri ile resmedildiğini söyleyen İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Tevfik Safa Çam, Afyonkarahisar halkının yoğun bir ilgi gösterdiğini dile getirdi. Çam, açıklamalarına şöyle devam etti:

"Adından anlaşılacağı üzere, yeni Türkiye eski Türkiye teması üzerine kurulmuş bir sergi. Bilindiği gibi Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden bu yana birçok kez darbelere sahne oldu. 40 yılını darbe dönemi yönetimleri ile geçirdi. Sosyal ve ekonomik olarak çektiği acılar ortadadır. Gençlik kolları olarak darbe dönemlerini yaşamamış, bilmeyen 20'li yaşlarda olan arkadaşlarımıza o dönem ile şimdiki dönem arasındaki farkları göstermek. Bunu da o dönemde yayınlanan gazetelerin manşetlerinde o dönemin siyasilerinin sözlerini tablolaştırarak göstermek istedik. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Sergimize genç kardeşlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi."

Sergiyi AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel ve Milletvekili adayları Akif Özkaldı ile Remziye Sıvacı da gezerek incelediler. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title