Haberler

Afyonkarahisar'da 126 İşsiz Aile Hayırseverlerin Desteği ile Isındı

İşsizler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Hasan Kaya, hayırseverlerin kömür desteği ile bu kış mevsiminde kentteki 126 işsiz ve asgari ücretle geçinen ailenin ısınmasına vesile olunduğu kaydetti.

İşsizler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Hasan Kaya, hayırseverlerin kömür desteği ile bu kış mevsiminde kentteki 126 işsiz ve asgari ücretle geçinen ailenin ısınmasına vesile olunduğu kaydetti.

Geçtiğimiz aylarda başlattıkları kömür kampanyası ile ilgili bilgiler veren Başkan Kaya, "bir torba kömür de sen al ki çocuklar üşümesin" kampanyasının büyük ilgi gördüğünü kaydederek, kampanyanın devam ettiğini hatırlattı. Kapman sayesinde kentte çok sayıda evin ısındığını kaydeden Başkan Kaya, "Kampanyamız devam etmektedir. Kampanyanın başladığı günden bu güne kadar 126 ihtiyaç sahibinin ısınmasına vesile olduk, köprü olduk. Ne var ki işten yeni ayrılmış halen sigortası gözüken fakat işi olmayan bir sürü insanımız var. Birde okula giden çocuğu olanlarla işte biz bunlara ulaşıyoruz. İşi olanın ise asgari ücreti ile okuyan çocuğu, ev kirası, elektrik su derken elinde sadece ekmek parası dahi kalmamaktadır. Bu durumda yüzlerce insanımız vardır. Afyonlu hayırsever iş adamlarımız ve vatandaşlarımızın bu konuda çok duyarlı olduğunu bilmekteyiz. İnsan olarak bizlere düşen görev hep yukarı, hep kendimizden iyi olanlara bakmak değildir. Birazda halimize şükredip aşağılara bakalım. İnsanlığın en temel vasfı Allahın verdiği nimetleri paylaşmaktır. Onun verdiklerinden başkalarına da verebilmektir. Bu kampanyada kömür yardımında bulunacak olan hayırseverlerimize kömür ihtiyacı olan vatandaşlarımızın direk adreslerini veriyoruz. Dikkat ettiğimiz en önemli konu kömürü verenle alan bilmektedir. Dernek olarak hedefimiz bu sene 200 ihtiyaç sahibi aileyi sıcak yuvalarında sevindirmektir. İnşallah bu 200 kişilik hedefimize de ulaşacağız. İşsizler Derneği olarak hayırsever iş adamlarımızı, siyasi parti il başkanlarımızı ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımları için ziyaret edeceğiz. Afyonkarahisar'daki hayırsever kişi ve kuruluşları kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Kaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title