Haberler

Afyonkarahisar'da 10 Kasım Etkinlikleri

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikal edişinin 77’inci yıldönümü nedeniyle Afyonkarahisar’da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ebediyete intikal edişinin 77'inci yıldönümü nedeniyle Afyonkarahisar'da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Kocatepe Parkı'nda başlayan anma törenlerinde Atatürk Anıtı'na ilk olarak Vali Hakan Yusuf Güner, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gökhan İsmet Gülmez ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından çelenk sunuldu.

Çelenk sunumunun ardından saat 09.05'te Afyonkarahisar'ın çeşitli yerlerinde Afyonkarahisar Belediyesi ve İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından sirenlerin çalınması ile birlikte iki dakika saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile buradaki tören sona erdi.

Kocatepe Parkı'nda düzenlenen törene, Vali Hakan Yusuf Güner'in yanı sıra, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Burcu Köksal, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gökhan İsmet Gülmez, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Vali Yardımcısı Erhan Günay, daire müdürleri, askeri erkan, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Kocatepe anıtı önünde yapılan çelenk sunma töreninden sonra, Süleyman Demirel Fen Lisesi tarafından hazırlanan 'Atatürk'ün Ebediyete İntikalinin 77. yıl dönümü Anma Programı' Rehberlik ve Araştırma Merkezinde gerçekleştirildi. Etkinlikte Süleyman Demirel Fen Lisesi Müdürü Ömer Yalınkılıç, tarafından günün anlam ve önemi ile ilgili bir konuşma yapıldı.

Programın son bölümünde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 10-16 Kasım Atatürk Haftası münasebetiyle İlkokul, ortaokul, lise ve dengi okul öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Hakan Yusuf Güner tarafından verilmesi ile burada düzenlenen tören sona erdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk İsmet Gülmez Yusuf Güner Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title