Haberler

Afyonkarahisar - Çavuşoğlu PKK ve Diğer Örgütlerin Bölgede Hareket Etmesine Müsaade Etmeyiz

Çavuşoğlu: PKK ve diğer örgütlerin bölgede hareket etmesine müsaade etmeyizDIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, PKK'lı teröristlerin Kerkük'te görüldüğü haberlerine ilişkin, "Oradaki süreci yakından takip ediyoruz.

Çavuşoğlu: PKK ve diğer örgütlerin bölgede hareket etmesine müsaade etmeyiz

DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, PKK'lı teröristlerin Kerkük'te görüldüğü haberlerine ilişkin, "Oradaki süreci yakından takip ediyoruz. Kesinlikle PKK'nın ve diğer terör örgütlerinin burada oldu bittiye getireceği, özellikle bu bölgede hareket etmesine müsaade etmeyiz" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ak Parti'nin Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen 25'inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda el bileği çatlayan Antalya Milletvekili İbrahim Aydın'ı Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde ziyaret etti.

Ziyaret sonrası hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çavuşoğlu, Aydın'ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi ve kısa süre içinde hastaneden çıkacağını söyledi. Çavuşoğlu, "Biraz sonra da çıkabilir, hiçbir hayati tehlikesi yok. Rektörümüz ve başhekimimiz olmak üzere tüm hocalarımız yakından ilgilenmiş. Son derece iyi durumda. Kolunda biraz çatlak var. Bugün öğleden sonra çıkış olacak. Hiç bir problem yok" dedi.

'GELİŞMELERE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ'

PKK'lı teröristlerin Kerkük'te görüntülendiğine ilişkin haberler de hatırlatılan Çavuşoğlu, Türkiye'nin oldu bittilere müsaade etmeyeceğini belirtti. Olayları yakından takip ettiklerini aktaran Çavuşoğlu, şunları söyledi: "Oradaki süreci yakından takip ediyoruz. Kesinlikle PKK'nın ve diğer terör örgütlerinin burada oldu bittiye getireceği, özellikle bu bölgede hareket etmesine müsaade etmeyiz. Zaten Türkiye, şu anda koalisyonun içinde de yer alıyor. Aktif bir şekilde koalisyonun hem oradaki eğittiğimiz yerel güçlerle birlikte hem de hava kuvvetlerimizle birlikte içindeyiz. Gelişmelere müsaade etmeyeceğiz. Olayları ve gelişmeleri çok yakından takip ediyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Kerkük PKK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title