Haberler

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Çoban'ın Açıklaması

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kent merkezindeki kavşaklarda yapılacak düzenlemeler ve Kırkalıoğlu Beli'ne yapılacak tünele ilişkin açıklama yaptı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kent merkezindeki kavşaklarda yapılacak düzenlemeler ve Kırkalıoğlu Beli'ne yapılacak tünele ilişkin açıklama yaptı.

Çoban, yaptığı yazılı açıklamaya göre, 22 Şubat'ta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından kavşak ve tünel ihalelerinin yapılacağını söyledi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın Afyonkarahisar'a yaptığı ziyarette kavşaklarla ilgili toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden Çoban, şunları kaydetti:

"Ulaştırma Bakanımızın Afyonkarahisar ziyaretinde sayın Valimizin, İl Başkanımızın ve bizzat sayın Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu bey'in bulunduğu bir toplantıda Ulaştırma Bakanımızdan kavşaklarla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. 22 Şubat tarihinde hem Özdilek Kavşağı'nın ihalesi, hem Çakır Köyü'ne dönen kavşağın, birde Özdilek'ten itibaren Kırkalıoğlu Beli dediğimiz yerin tünel geçiş ihalesi var. Aslında biz beş kavşakta düzenleme yapılmasını istiyoruz. Beş kavşaktan ikisi ihale edildi. Organize Kavşağı, Otogar Kavşağı, Zeyland Kavşağı'nın da bu yıl ya da en geç önümüzdeki yıl içinde ihalesi yapılması planlanıyor." - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Burhanettin Çoban Veysel Eroğlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title