Haberler

Afyon'daki Kazada Ölenlerin 4'ü Kocaeli'nden

Afyonkarahisar Kızılören çıkışında otobüsle kamyonun çarpışması sonucu hayatını kaybeden 7 kişiden 4'ünün Gölcük'te ikamet ettiği öğrenildi.

Afyonkarahisar Kızılören çıkışında otobüsle kamyonun çarpışması sonucu hayatını kaybeden 7 kişiden 4'ünün Gölcük'te ikamet ettiği öğrenildi.

Afyonkarahisar'da 7 kişinin öldüğü, 27 kişinin de yaralandığı trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişinin Kocaeli'in Gölcük ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Antalya seferini yapmak üzere Yalova'dan hareket eden Metin A. (35) idaresindeki Efe Tur'a ait 45 EF 105 plakalı yolcu otobüsü, Afyonkarahisar-Antalya karayolunun 88. kilometresinde Mustafa Y. (51) yönetimindeki 20 VA 770 plaklı kamyona arkadan çarptı. Otobüs sürücüsünün direksiyon başında uyuması sonucu meydana geldiği öne sürülen kazada adeta can pazarı yaşandı.

Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi ile Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı sivil savunma ekipleri, otobüste sıkışan yaralılara müdahalede bulundu. Kazada otobüs içinde bulunan yolculardan 27'si çeşitli yerlerinden aldıkları darbelerle yaralanırken, Seher Naz Alaç, Süleyman Yavuz, Tenzile Yavuz, Devrim Yavuz, Ali Demirel, Ünal Aktürk isimli yolcular ve otobüsün muavini olan Ömer Kaya hayatını kaybetti. Kazada ölenlerin kimlikleri olay yerindeki ekipler tarafından güçlükle belirlendi.

BİR AİLE YOK OLDU

Hurdaya dönen otobüsten çıkarılan yaralılar ise ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın ardından, Afyonkarahisar-Antalya karayolu yaklaşık 1 saat boyunca ulaşıma kapandı. Kamyon sürücüsünün gözaltında olduğu bildirilen kazada hayatını kaybeden Yavuz ailesinin Gölcük Değirmendere'de ikamet ettikleri tespit edildi. Otobüse ailesiyle Antalya'ya gitmek üzere Değirmendere'den bindiği belirlenen 63 yaşındaki Süleyman Yavuz'un emekli subay olduğu öğrenildi.

ELLİBEŞ'İN AKRABASIYDI

Kazada ölen Süleyman Yavuz'un Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in uzaktan akrabası olduğu öğrenilirken, memur olan eşi Tenzile Yavuz ve 37 yaşındaki oğlu Devrim Yavuz'un Gölcük Değirmendere Topçular Mahallesi 3067 Sokak'ta ikamet ettikleri belirtildi.

Kazada hayatını kaybeden diğer yolculardan Seher Naz Alaç, Ünal Aktürk ve Ali Demirel'in nerede ikamet ettikleri henüz tespit edilemedi. Kazada yaralananlar arasında bulunan ve yine Gölcük Kavaklı Mahallesi'nde ikamet eden 18 yaşındaki Çağrı Zer'in sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ OLMAK İSTİYORDU

Korkunç kazada hayatını kaybeden otobüs muavini olan 18 yaşındaki Ömer Kaya'nın işe henüz 1 hafta önce başladığı ve 4 günlük stajın ardından 3 gündür muavin olarak çalıştığı öğrenildi. Gölcük Karaköprü Mahallesi Karanfil Sokak'ta ikamet eden ve İzmit Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığında elektrik teknisyeni olarak çalışan Erol Kaya ile Hülya Kaya çiftinin 3 çocuğundan biri olan Ömer Kaya'nın, liseyi bitirdikten sonra otobüs şoförü olmaya karar verdiği öğrenildi.

CENAZELER BUGÜN GELECEK

Oğlunun hayatını kaybettiğini iş yerindeyken firma yetkililerinden haber aldığını söyleyen acılı baba, "Oğlum liseyi bitirdikten sonra üniversiteye gitmek istemedi. Otobüs şoförü olmak istiyordu. İşe başlayalı henüz 1 hafta olmuştu" dedi.

Efe Tur'un sahibi Halil Bıçak ise yaptığı açıklamada kamyonun akaryakıt istasyonundan aniden yola çıktığını ve arkasındaki ışık donanımının çalışmadığını öne sürdü. Kazadan dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını belirten Bıçak, gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi.

Kazada ölen Yavuz ailesinin ve Ömer Kaya'nın cenazelerinin ise bugün Gölcük'te toprağa verileceği öğrenildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Yavuz Ömer Kaya Gölcük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title