Haberler

Afyon Balbay'dan Süpürgeli 'Hayır' Mitingi

Balbay'dan süpürgeli 'hayır' mitingiCHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Afyonkarahisar'da süpürgeyle 'hayır' mitingi yaptı.

Balbay'dan süpürgeli 'hayır' mitingi

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Afyonkarahisar'da süpürgeyle 'hayır' mitingi yaptı.

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Afyonkarahisar'ın Çay İlçesi'nde referandum çalışması yaptı. Elinde süpürgeyle konuşan Balbay, "Bu süpürge iki işe yarayacak; birincisi hayırlarla silip süpüreceğiz, hayırları yükselteceğiz. İkincisi ise bu vatanın değerini bilmeyen, bu vatanın kendisine verdiklerinin kıymetini bilmeyenlere de bu süpürgeyle bildireceğiz" dedi. Kendisini dinleyenler arasında her kesimden insan olduğunu belirten Balbay, "Bir kardeşimiz Fransa'dan geldiğini söyledi. Onu da kutluyorum. Demek ki sandıklara sahip çıkacağız. Sizler değiştirilecek bu 18 maddenin neler olduğunu, neler getireceğini çok iyi biliyorsunuz. Onun için 'evet' oyu verip bir kişiyi mutlu edeceğimize 'hayır' oyu verip 80 milyon kişiyi mutlu edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Balbay İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title