Haberler

Afşin Kaymakamı Aksoy, Afşin Halkına Veda Etti

Isparta Vali Yardımcılığına atanan Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, ilçe halkına veda etti.

Isparta Vali Yardımcılığına atanan Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, ilçe halkına veda etti.

2013'de Afşin Kaymakamlığına atanan Fatih Aksoy, 2 yıl sürdürdüğü hizmetin ardından son Kaymakamlar Kararnamesiyle, Isparta Vali Yardımcılığına atandı.

Aksoy, kaymakamlıkta düzenlediği basın toplantısında, Afşin'de yaptığı kaymakamlık görevinde, elinden geldiğince ve gücünün yettiği müddetçe ilçeye, vatandaşlara hizmet etmeye gayret gösterdiğini söyledi.

- "Bizler gelip geçiciyiz"

Yaptığı hizmetleri halkın takdir edeceğine inandığını dile getiren Aksoy, şunları kaydetti:

"Bizler gelip geçiciyiz. Şu gök kubbede baki kalan hoş bir seda imiş, hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu bize. Afşin'de güzel günlerimiz ve güzel dostluklarımız oldu. Afşin ilçesinin her zaman  benim için özel bir yeri olacaktır. Görevim boyunca, ilçemizde görev yapan tüm personellerimize, kamu kurum ve kuruluşlarımızda görev yapan arkadaşlarımıza, sivil toplum örgütü temsilcilerimize başkanlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize, vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum."

Aksoy, Afşinlileri Isparta'da misafir etmekten onur duyacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Isparta Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title