Haberler

Afşin'de Sgk Binasının Temeli Atıldı

Afşin'de SGK tarafından Afşin'e yapılacak olan hizmet binasının temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından Afşin'e yapılacak olan SGK hizmet binasının temeli atıldı.

SGK Afşin Merkez Müdürü Nevzat Akbaba, temel atma töreninde, hizmet binasının ilçeye kazandırılmasında AK Parti milletvekillerinin büyük emeklerinin olduğunu söyledi.

Milletvekillerine ve AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak'a katkılarından dolayı teşekkür eden Akbaba, şunları kaydetti: "İnşallah binamız en kısa zamanda tamamlanacak ve Afşin'e hizmet etmeye başlayacak. İnşaatımızın tamamlanması Eylül 2014'te planlanıyor. Ama şuan ki gidişatımız daha erken biteceğini gösteriyor. Binamız bin 200 metrekare üzerine olacak ve 3 kattan oluşacak. Modern bir bina olacak ve özürlü, yaşlı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn ediliyor."

AK Parti İlçe Başkanı Fezi Kaynak ise hükümetin Afşin'e yatırımlarının devam ettiğini söyledi.

2009'dan önce Afşin'de SGK hizmeti yapılamadığını ifade eden Kaynak, Milletvekili Nevzat Pakdil'in gayretleriyle SGK hizmetlerinin ilçede verilmeye başladığını belirterek, "Şimdi SGK binamızın inşaatının temelini atıyoruz. Burada inşallah Afşinimizin insanlarına en güzel hizmeti verebileceğiz. Ayrıca Afşinimizin eksikliklerini gidermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Kaynak, yeni SGK hizmet binasının Afşin'e kazandırılmasında emekleri geçen başta AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal olmak üzere tüm AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Kahramanmaraş Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title