Haberler

Afrika Gençlik ve Kültür Bakanları Toplantısı - Addis

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Dış detaylar Salon detayları Saygı duruşu Afrika Birliği İnsan Kaynakları, Bilim ve Teknoloji Komiseri Martial De-Paul'un konuşması Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'daki Afrika Birliği binasında "Afrika Gençlik ve Kültür Bakanları Toplantısı" düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Dış detaylar

Salon detayları

Saygı duruşu

Afrika Birliği İnsan Kaynakları, Bilim ve Teknoloji Komiseri Martial De-Paul'un konuşması Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'daki Afrika Birliği binasında "Afrika Gençlik ve Kültür Bakanları Toplantısı" düzenlendi. Toplantıya, Afrika Birliği İnsan Kaynakları, Bilim ve Teknoloji Komiseri Martial De-Paul, dönem başkanı Kongo Cumhuriyeti Spor bakanlığı temsilcisi Destinee Doabaga ve Afrika Birliği Sosyal İşler Komiseri Mustafa Sadiki Kolako katıldı. Toplantı öncesi Güney Afrika'nın Soweto kentinde 16 Haziran 1976'da gerçekleşen ırk ayrımı ve yaşanan olayların 40. yıldönümü dolaysıyla saygı duruşunda bulunuldu.

Kaynak: AA / Güncel

Addis Ababa Etiyopya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title