Haberler

Afife Tiyatro Ödülleri Sahiplerini Buldu 1

Haber-Kamera : Mehmet AKTARAN-İstanbul DHA Bu yıl 19. kez düzenlenen, Afife Tiyatro Ödülleri, dün akşam Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Haber-Kamera : Mehmet AKTARAN-İstanbul DHA

Bu yıl 19. kez düzenlenen, Afife Tiyatro Ödülleri, dün akşam Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri'nde, 14 dalda ödülün verildiği geceye sanat ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Gecede, Muhsin Ertuğrul Özel Ödülü Prof. Zeliha Berksoy'a, Yapı Kredi Özel Ödülü Şahika Tekand'a, Cevat Fehmi Başkut Özel Ödülü ise Firuze Engin'e verildi. Yılın en başarılı kadın oyuncusu adaylarından Hasibe Eren, 'Çok mutluyuz. Tatlı bir heyecan da var. Ama bu kadarı bile yeterli galiba. İlk 5 içerisindesiniz demek. Bizim için çok değerli. ' dedi.

Yılın en başarılı erkek oyuncusu adaylarından Rıza Kocaoğlu, 'Çok heyecanlıyım. Alıp-almayacağımız çok mühim bir şey değil. Alamazsak seneye daha iyi bir şey yaparız" Diye konuştu.

Yine yılın en başarılı kadın oyuncusu adaylarından Melisa Sözen, 'Biz bütün ekip geldik. Annem burada, Harun burada, bütün tiyatro burada. Çok heyecanlıyız. Buraya geldikten sonra heyecanımız arttı. Böyle geceler bir araya geldiğimiz kutlama gibi geçiyor' şeklinde konuştu. Konuşmasına Afife Jale ile bilgiler veren Afife Tiyatro Ödülleri İcra Kurulu üyesi Haldun Dormen, 'Şaka maka derken, bunca eleştiriye rağmen bunca yol kat etmişiz. 50 küsur yıldır tiyatrodan çıkmış bir sanatçı olarak, tiyatrocular adına Atatürk'ün muhterem anısını bir kez daha saygı, sevgi ve minnetle anıyorum" şeklinde konuştu.

Ödül kazananlar Tiyatro ve sinema dünyasının ünlü isimlerinin ilgi gösterdiği gecede ödül alan isimler şöyle:

"Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu" ödülü: Aslı Yılmaz (Tesir)

"Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu" ödülü: Tuğrul Tülek (İki Kişilik Yaz)

"Yılın En Başarılı Prodüksiyonu" ödülü: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (Bir Yaz Gecesi Rüyası)

"Yılın En Başarılı Yönetmeni" ödülü: Alexander Popovski (İmparatorluk Kuranlar Yahut Şümürz)

"Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu" ödülü: Tomris İncer (Kral (Soytarım) Lear)

"Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu" ödülü: Yavuz Şeker (Bir Yaz Gecesi Rüyası)

"Yılın En Başarılı Işık Tasarımı" ödülü: Yakup Çartık (Hamlet Makinesi)

"Yılın En Başarılı Sahne Müziği" ödülü: Orhan Enes Kuzu (Paşa Paşa Tiyatro Yahut Ahmet Vefik Pas'a)

"Yılın En Başarılı Giysi Tasarımı" ödülü: Candan Seda Balaban (Kral (Soytarım) Lear)

"Yılın En Başarılı Sahne Tasarımı" ödülü: Sven Jonke (Bir Yaz Gecesi Ruyası)

"Yılın En Başarılı Genç Kuşak Sanatçısı" ödülü: Edip Tepeli (Sırca Hayvan Koleksiyonu)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yapı Kredi Bankası Muhsin Ertuğrul Zeliha Berksoy Haliç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Prison Break 6. Sezon tanıtımı fake mi? Prison Break 6. Sezonu yayınlanacak mı? Filizlenmiş patates yenir mi? Filizlenmiş patates zararlı mı, yersek ne olur? Filizlenmiş patates zehirler mi? İncirlik Hava Üssü nerede, ne zaman açıldı? İncirlik Hava Üssü kaç yılında kuruldu? İncirlik Hava Üssü kime ait? İncirlik Hava Üssü neden değiştirildi? İncirlik Hava Üssü değiştirilme sebebi ne? İncirlik Üssü neden Ana Jet Üs Komutanlığı oldu? İncirlik Hava Üssü'nün önemi nedir? İncirlik Üssü'nün yeni adı ne? Müge Anlı Duygu Nebioğlu kimdir? Müge Anlı son bölümde ne oldu? 18 Nisan'da programda neler yaşandı? #FAHİŞYEMEĞEBOYKOT || Fahiş yemeğe boykot olayı ne? Boykot ne zaman yapılacak? İncirlik Üssü ismi değişti mi, yeni ismi nedir? İncirlik Üssü'nün adı neden değişti? ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM! | Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Temmuz zammı olacak mı? Metin Akpınar hasta mı? Metin Akpınar'ın sağlık durumu nasıl? Enflasyon tek haneye ne zaman düşecek? Bakan Şimşek tarih verdi! CUMARTESİ- PAZAR KAFELERE GİTMEYİN! Sosyal medyada başlatılan boykot ne? Kafeler neden boykot edilecek? Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title