Haberler

Afganistan'da Uluslararası Kadın Filmleri Festivali

Afganistan'da Uluslararası Kadın Filmleri Festivali- Herat kentinde düzenlenen Uluslararası Kadın Filmleri Festivali ilgiyle karşılandıKABİL (AA) - Afganistan'ın batısındaki Herat kentinde bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Kadın Filmleri Festivali yoğun ilgi gördü.

Afganistan'da Uluslararası Kadın Filmleri Festivali- Herat kentinde düzenlenen Uluslararası Kadın Filmleri Festivali ilgiyle karşılandıKABİL (AA) - Afganistan'ın batısındaki Herat kentinde bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Kadın Filmleri Festivali yoğun ilgi gördü.Herat kentinin tarihi kalesinde düzenlenen ve halkın yoğun ilgi gösterdiği Uluslararası Kadın Filmleri Festivali'nde 44 film ve belgesel gösterildi.Üç gün süren festivale katılan Afgan yönetmenler ve yapımcılar, festivalin Afgan sinemasının gelişmesine katkı sağlayacağını söyledi.Festival yetkilisi Ruya Sadat, "Festivale katılan 500 film ve belgeselden seçilen 44'ü izleyiciyle buluştu. Bu filmler genellikle kadınların hayatındaki iniş çıkışları ve başarı hikayelerini anlatıyor" dedi.Festivale, İran, Tacikistan, Hindistan, ABD ve İtalya gibi çok sayıda ülkeden yapımcılar da katıldı. -Afganistan'da Uluslararası Kadın Filmleri Festivali-Herat kenti

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Afganistan Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title