Haberler

Afgan Uyruklu Uyuşturucu Kuryenin Midesinden 1 Kilo Eroin Çıktı

YOZGAT Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele ekipleri, bir yolcu otobüsünde durumundan şüphelenerek indirdikleri, üzerinde kimliği olmayan Afganlı uyuşturucu kuryesinin ceplerinde 7 poşet uyuşturucu madde bulundu. Bitkin olduğu ve şüpheli durumu üzerine hastaneye kaldırılan kuryenin midesinde, prezervatifler içine doldurulmuş 61 paket halinde 1 kilo 37 gram eroin tespit edildi. Uyuşturucu doğal yolla çıkarıldı.

Yozgat'ta yol kontrolü yapan Uyuşturucuyla Mücadele ekipleri, Doğu illerinden gelen bir yolcu otobüsünü durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Durumundan şüphelenilen ve kimlik gösteremeyen yabancı uyruklu bir kişi, otobüsten indirilerek üst araması yapıldı. Aramada, şüphelinin ceplerinde 7 poşet halinde uyuşturucu madde bulundu. Poşetleri açan polis, pis koku ve prezervatif içerisinde bulunan eroini görünce, kuryenin bitkin hali ve şüpheli durumunu dikkate alarak, hemen hastaneye sevketti.

Gözetim altına alınan yabancı uyruklu kişinin çekilen röntgeninde, mide ve bağırsaklarında 54 yabancı cisim tespit edildi. Hastanede 2 gün gözetim altında tutulan kuryenin tuvalet ihtiyacını gidermesi sonucu 61 prezervatif içerisine paketlenmiş toplamda 1 kilo 37 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Yapılan sorgulamada, uyuşturucu kuryesinin Afganistan uyruklu olduğu ve kimliğinin olmadığını söylediği öğrenildi. Kuryenin, 61 uyuşturucu paketinden 7'sini otobüs yolculuğu sırasında ağrılara dayanamayıp, tuvalet ihtiyacı sırasında çıkardığı ve paketleri poşet içerisinde cebine koyduğu belirtildi.

- Yozgat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yozgat 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title