Haberler

Afgan Kaçaklardan Bıçaklı Saldırı: 2 Yaralı

Yasadışı yollarla yurtdışına kaçmaya çalışan Afganistan uyruklu 5 kaçak, Behramkale'de balıkçılık yapan 2 kişiyi bıçakla ağır yaraladı.

Yasadışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçmaya çalışan Afganistan uyruklu 5 kaçak, Behramkale'de balıkçılık yapan 2 kişiyi bıçakla ağır yaraladı.

Alınan bilgiye göre, yurtdışına kaçma hazırlığındaki 5 kişi, Ayvacık ilçesine bağlı Behramkale köyünde balıkçılık yapan M.Ü. ve T.D'den yardım istedi.

Henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başlayan şahıslar bu sırada yanlarındaki bıçaklarla M.Ü'yü 14, T.D'yi ise vücudunun 6 yerinden bıçakla yaraladı.

Ağır yaralı balıkçıların el ve ayaklarını da iple bağlayan kaçaklar daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine yaralılar, ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ayvacık Jandarma Komutanlığı ekiplerince başlatılan çalışmanın ardından kaçaklardan 2'si Ayvacık, 3'ü Gelibolu'nun Bolayır beldesi yakınlarında yakalandı.

Kaçaklar ifadelerinin alınmasının ardından savcılığa sevk edildi. - Çanakkale

Kaynak: AA / Güncel

Afganistan Yunanistan Ayvacık Behram Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title