Haberler

Afad, Tartıştığı Eşine Kızıp Mağaraya Sığınan Adamı Buldu

Yozgat'ın Çekerek İlçesi'ne bağlı Çandır Köyü'nde tartıştığı eşine kızıp evi terk eden 55 yaşındaki Veli Ardıç, sığındığı bir mağaradaki çoban barınağında 3 gün sonra AFAD ekipleri tarafından bulundu.

Yozgat'ın Çekerek İlçesi'ne bağlı Çandır Köyü'nde tartıştığı eşine kızıp evi terk eden 55 yaşındaki Veli Ardıç, sığındığı bir mağaradaki çoban barınağında 3 gün sonra AFAD ekipleri tarafından bulundu.

Çekerek'in Çandır Köyü'nde, geçen Cumartesi günü akşam eşi ile yaşadığı tartışma sonucu evi terk eden Veli Ardıç, jandarma, AFAD ve köylülerin katıldığı arama çalışmaları sonucu bugün sağ olarak bulundu. 3 günden bu yana yapılan arama çalışmalarında, arama kurtarma köpekleri de kullanıldı. Cumartesi günü akşam saatlerinde kirli elbisesiyle evine giden Veli Ardıç, eşinin "Üzerini çırpmadan eve geliyorsun, yeni temizlik yaptım" sözleri üzerine, aralarında tartışma çıktı. Evi terk eden Veli Ardıç, ormanlık alana doğru gitti. Kendisinden gece geç saatlere kadar haber alamayan ailesi, durumu köy muhtarına bildirdi.

Köylülerin yaptığı arama çalışmalarından sonuç alınamayınca, durum jandarma ve AFAD ekibine bildirildi. Arama kurtarma köpeklerinin de kullanıldığı arama çalışmalarında, AFAD ekibi, bir mağarada ateş yakıldığını ve küllerin halen sıcak olduğunu tespit etti. Mağara yakınlarında, karda bulunan ayak izlerini takip eden AFAD ekibi, çobanlar tarafından yapılan barınakta, Veli Ardıç'ı uyurken buldu.

Evinden ayrıldıktan sonra, kar yağışına yakalanan 2 çocuk babası Veli Ardıç'ın, 2 gün bir mağarada kaldı. Yiyecek bulmak için gittiği çoban barınağında uyurken, AFAD ekibi tarafından bulunan Ardıç, jandarmaya teslim edildi. - Yozgat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yozgat Çandır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title