Haberler

Aesob Yönetiminden Kaymakam Arısoy'a Ziyaret

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve yönetimi, son Kaymakamlar Kararnamesi ile Muratpaşa Kaymakamlığına atanan Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy'u makamında ziyaret etti.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Birlik Başkan Vekilleri Adlıhan Dere, Mehmet Ali Alkan, AESOB Denetim Kurulu Başkanı Musa Kazım Buhurcu, AESOB Disiplin Kurulu Başkanı Yusuf Kurul ve Disiplin Kurulu Üyesi Yalçın Sayar, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy'u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Arısoy, Muratpaşa'ya Vakfıkebir Kaymakamlığı'ndan atandığını ve tarihi güzelliklerle dolu olan o ilçede Vakfıkebir halkıyla çok iyi ilişkiler kurarak ilçeye güzel hizmetler kazandırdıklarını belirtti. Muratpaşa'da da güzel hizmetler kazandırmak adına hep birlikte uyum içerisinde çalışacaklarına inandığını ifade eden Kaymakam Arısoy, önemli olanın geride hoş bir seda bırakabilmek olduğunu belirtti.

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ise Muratpaşa ve esnaf adına yapılacak her türlü hizmete destek vereceklerini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sedat Sırrı Arısoy Muratpaşa Ali Alkan Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title