Haberler

Aesob'tan Büyükşehir'e Ziyaret

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve yönetimi, 20. Ahilik Kültür Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve yönetimi, 20. Ahilik Kültür Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Vekili Mesut Kocagöz "Esnafımızın yanındayız. Siz varsanız, biz varız. Bir bütünüz. Büyükşehir belediyesi olarak emrinizdeyiz" dedi.

Oda yönetimi ve esnaf temsilcilerinin de katıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mesut Kocagöz, kısa süre önce vefat eden AESOB Eski Başkanı Abdullah Sevimçok'u andı. Almanya'da bulunan Başkan Menderes Türel'in selamlarını ileten Kocagöz, "Başkanımız Antalya'ya hizmet için yurt dışında. Biz bir bütünüz. Siz varsanız, biz varız; biz varsak, siz varsınız. Elimizden her ne geliyor ise Büyükşehir belediyesi olarak emrinizdeyiz" diye konuştu. Ahilik kavramının çok farklı ve önemli olduğunu vurgulayan Kocagöz, "Ahiliğin kutsal ahlakı ve yüce değerlerini yaşatabilirsek ülkemizi kimse tutamaz" dedi

BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR

AESOB Başkanı Adlıhan Dere de Büyükşehir Belediyesi'ne esnafa desteğinden dolayı teşekkür ederek, "Büyükşehir Belediyesi'ne, esnafın sorunlarını hızlı bir şekilde giderdiği için minnettarız" şeklinde konuştu. AESOB Başkanı Adlıhan Dere ziyaretin sonunda Başkan Vekili Mesut Kocagöz'e plaket ve çiçek takdim etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title