Haberler

Aesob ile Girişimcilik İşbirliği

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Kahraman Köktürk, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok’u ziyaret etti.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Kahraman Köktürk, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok'u ziyaret etti.

AESOB'u ziyaret eden MAKÜ Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Kahraman Köktürk, Başkanı Abdullah Sevimçok'u üniversite öğrencileri ile yapılacak olan konferansa davet etti. Üniversitelerdeki girişimcilik derslerinde pek çok konuda teorik olarak bilgi verildiğini ve öğrencilerin hayatlarını girişimci ruhu ile kazanan büyüklerden her zaman için hayat dersi almalarında büyük fayda gördüğünü ifade eden Köktürk, bunu sağlayabilmek adına Başkan Sevimçok'u üniversitelerine davet ettiklerini belirtti. Köktürk, "Esnaf Odaları Birliği, öğrenciliğimiz yıllarından beri içinde büyüdüğümüz esnaf büyüklerimizin birliği ve öğrencilik yıllarımızdan itibaren hatıralarımızda da önemli bir yer tutuyor. Üniversitemizin Girişimcilik dersleri mevcut ancak üniversitelerde girişimcilik dersinde biz teori olarak bilgileri veriyoruz ama hayatlarını girişimci ruhu ile kazanan büyüklerinden hayat dersleri almaları onlara mesleki anlamda büyük kazanım sağlayacaktır. Hayatını ticaret ile uğraşarak geçiren insanların cümleleri kitabi bilgilerin uygulamasıdır" dedi.

Öğrencileri hayata dair tecrübelerini aktarmaktan mutluluk duyacağını belirten AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ise "Bugün okul hayatında eğitim öğretimlerini devam ettiren genç kardeşlerimiz yarın kendi işyerlerini açarak ticarete atılabilir. Bu noktada tecrübelerimizi kendilerine aktarmaktan mutluluk duyarız. Elbette okula ziyarete gidip genç arkadaşlarla buluşmak isteriz. Bunun haricinde bende kendilerini Antalya esnafları adına güzel kentimize davet ediyorum. Öğrenciler gelip Antalya'da Tophane Çay bahçesinde çayımızı içebilir ve bizde kendilerine öğrencilik anılarının güzel bir hatırası olan simit ikramında bulunabiliriz. Ardından Kaleiçi ve Kalekapısı esnaflarını ziyaret edebilirler. Türkiye'nin dört bir yanından gelen gençlerin Kaleiçi gibi Kalekapısı gibi Cumhuriyet Meydanı gibi alanları gezmesi o gün bazı ihtiyaçlarını esnafımızdan karşılamaları da anlattıklarımızın eyleme dökülebilmesi adına çok güzel olacaktır" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Antalya Bucak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title