Haberler

Aesob Başkanı Dere'den Başkan Gül'e Ziyaret

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret etti.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü ziyaret etti.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Şoförler Oda Başkanı Mehmet Ali Alkan, Fırıncılar Oda Başkanı Musa Kazım Buhurcu, Servisçiler Oda Başkanı Süleyman Şahin, Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Mustafa Tıraş ve Kemer Esnaf Odası Başkanı Bolat Ünsal

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "özellikle Rent A Car'ların otel içlerinden müşteri taşımacılığı yönünde şikayetler alıyorduk. Bununla ilgili daha önce meclis kararı almıştık ve bu konunun üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Belediye ekiplerimiz bu konuda denetimlerini sürdürüyorlar" dedi.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere de, "Kemerde büyük değişim yaşanıyor. Akşamları Kemer caddelerinde gezerken kendimizi gökyüzünde hissettik. Kemer'in özellikle girişleri çok güzel olmuş yürüyüş yolları sayesinde esnaflarımıza da büyük katkı sağlamıştır. Yine rent a car'lar konusunda denetimlerin sıklıkla devam edeceğini söylemiştir. Kendilerine bu konuda teşekkür ediyoruz." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Gül Ali Alkan Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title