Haberler

Adyüsem Eğitmeye Devam Ediyor

Adıyaman Üniversite Sürekli Eğitim Merkezi (ADYÜSEM) açtığı kurslarla 2015-2016 eğitim öğretim yılında 182 öğrenciye kurs verdi.

Adıyaman Üniversite Sürekli Eğitim Merkezi (ADYÜSEM) açtığı kurslarla 2015-2016 eğitim öğretim yılında 182 öğrenciye kurs verdi.

Açıldığı günden bu yana çeşitli alanlarda kurslar düzenleyen, öğrencilerine sertifika kazandıran ADYÜSEM, farklı tür ve derecelerde yabancı dil, kişisel gelişim, temel ve ileri düzey bilgisayar kursları ile yazılım programlarının kullanımına yönelik, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'na dönük hazırlık, meslek edindirme kurslarının ve merkezin ilgi alanına giren konularda kongre, sempozyum, konferans, seminer, çalıştay vs gibi bilimsel faaliyetlerin düzenlenmesini hedeflemekte.

2015-2016 eğitim öğretim yılında kamu ve özel sağlık kuruluşlarında idari pozisyonlarda çalışabilecek nitelikli elemanların yetiştirilmesi ve sağlık hizmetlerinin daha etkin, verimli ve kaliteli bir şekilde yürütülmesine katkı sağlanması amacıyla Sağlık Yönetimi Sertifika Programı'nı açarak 110 öğrenciye kurs verdi. Eğitim sonunda sınavda başarı gösteren öğrencilere sertifikaları verildi.

Akademisyen ve öğrencilerin makale, araştırma, tez gibi konularda elde ettikleri verilerin istatistiksel paket programlar yardımı ile analiz edilmesi ve yorumlaya bilmeleri amacıyla 8 kişiye istatistiksel veri analizi, çağrı hizmetlerinin daha etkin, verimli ve kaliteli bir şekilde yürütülmesine katkı sağlamak amacıyla 39 kişiye Çağrı Hizmetleri Sertifika Programı ile 25 kişiye de Yabancı Dil Sınavı'na (YDS) Hazırlık ve İngilizce Temel Eğitim kursu verildi.

Üniversite Sürekli Eğitim Merkezi yeni dönemde de Aile Danışmanlığı, AVM Kurumsal Satış Uzmanlığı, Engelli Bakım Elemanı Sertifika Programı, Çocuk Bakıcısı Sertifika Programı, Hasta Bakıcısı Sertifika Programı, Yaşlı Evde Bakım Sertifika Programı, Temel Arapça Kursu, Temel İngilizce Kursu, İngilizce Konuşma Kursu, İngilizce Yazma Kursu açmayı planlamakta. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title