Haberler

Advocaat, Ozan'ın Enerjisini Pas Trafiğini Yönetmek İçin Kullanmasını İstiyor

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Ozan'dan boş dripling yapmak yerine enerjisini pas trafiğini yönlendirmek için kullanmasını istedi.

Dick Advocaat, Fenerbahçe'nin eksiklerini tespit ederken orta alandaki futbolcuların benzer özelliklerde olduğunu bildirmiş, yönetimden takımı ileriye taşıyacak on numara özellikli bir isim istemişti. Ancak uğraş verilmesine rağmen bu gerçekleşmedi. Jeremain Lens ve Moussa Sow transfer edilince, Hollandalı çalıştırıcı on numara için çok da üstelemedi, takım içinden bu sorunu çözmeye karar verdi.

ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI

Alper'i son iki maçta ortaya çekip ofansif görevler yükleyen Advocaat, Salih'i de zaman zaman on numara olarak deneme kararı aldı. Ancak tecrübeli hoca, alternatif planlar üzerinde de duruyor. İki gündür Ozan Tufan'la yakından ilgileniyor. Milli Takım'ın bankosu olan Ozan'ın Fenerbahçe'deki performansından çok da memnun olmayan Advocaat, 21 yaşındaki yıldızından elini taşın altına sokmasını istiyor.

ENERJİNİ PASA HARCA

Takımda daha etkin roller üstlenmesini istediği yıldızına öğüt veren Advocaat, "Bu takımın önemli bir yıldızısın, bunun gereğini yerine getir. F.Bahçe'nin senin katkına çok ihtiyacı var" ifadelerini kullandı. 68 yaşındaki hoca, Ozan'dan boş dripling yapmak yerine enerjisini pas trafiğini yönlendirmek için kullanmasını isterken, "Hızlı düşünüp hızla uygula. Hazırlık pasları dışında yan ve geriye oynama. Dikine git" dedi..

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dick Advocaat Moussa Sow Fenerbahçe Ozan Tufan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title