Haberler

Advocaat, Oyuncuların Antrenmandaki ve Maçlardaki Verilerini Panoya Asıyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Hollandalı hocanın getirdiği yeni uygulama sonrası oyuncuların fiziksel verileri bir panoya asılıyor. Kimin ne kadar efor sarf ettiği, dayanıklılığı gibi birçok detay burada yer alıyor.

Fenerbahçe'de teknik direktör Advocaat'ın göreve gelmesinden sonra Samandıra'da birçok konuda ciddi değişiklikler oldu.

HER ŞEY APAÇIK


Futbolcuların antrenman ve maç performanslarının tüm takıma ilan edilmesi de bu yeniliklerden biri. Buna göre oyuncuların fiziksel verileri bir panoya asılıyor. Her maç ve antrenman sonrası bu panodan takımdaki tüm oyuncuların ne yaptıkları ayrıntısına kadar görülebiliyor.

KARNE SİSTEMİ

Kimin ne kadar efor sarfettiği, dayanıklılığı gibi birçok detay burada yer alıyor. Dolayısıyla futbolcular birbirlerinin bu performanslarından haberdar oluyor. Hangi oyuncunun hazır olup olmadığı ya da daha çok mücadele edip etmediği de bu şekilde ortaya çıkıyor. Bu tablo futbolcular için aslında haftalık bir karne anlamına geliyor. Ancak bunun yanısıra birbirlerinin performanslarını görme şansına sahip oluyorlar.

REKABETE TEŞVİK
Bu da doğal olarak özellikle aynı pozisyonda oynayan oyuncular arasındaki bir rekabet ortamı yaratıyor. Advocaat'ın getirdiği bu uygulamanın takımdaki oyuncuları biraz daha iyi olmaya teşvik ettiği, kişisel performansların sezon başına göre bir hayli yukarılara çıktığı bildirildi.

(Skorer)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Samandıra Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title