Haberler

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, İstifayı Düşünüyor

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'de Advocaat, Kayserispor maçı sonrasında istifa sinyali verdi. Hollandalı, yönetimle görüşerek "İstediğimiz transferler yapılmadı. Bu kadroyla şampiyonluk çok zor." dedi.

    Fenerbahçe'de Teknik Direktör Dick Advocaat, Kayserispor hezimeti sonrasında istifasını cebine koydu. Maç sonunda, "Bu olanların sorumlusu en başta benim. Belki bazen kendimi de düşünmeliyim" diyerek görevi bırakma sinyali veren Hollandalı hocanın, yönetimle yaptığı görüşmede de "İstediğimiz transferler yapılmadı. Bu kadroyla şampiyonluk çok zor" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

    ŞANSIMIZ YÜZDE 20

    AMKSpor'un haberine göre; Samandıra'da dün yapılan antrenman öncesinde öğrencilerine sert tepki gösteren tecrübeli teknik adam, "Kayseri'de şampiyonluğa inanmayan, ruhsuz bir takım vardı. Artık zor bir sürece girdik. Nasıl böyle bir mücadele gösterirsiniz, anlayamıyorum. Hedeften uzaklaştık, şampiyonluk şansımız yüzde 20. Çünkü önümüzde 3 takım var. Artık her şey mucizelere bağlı" dedi.

    "BENİ MAHCUP ETTİNİZ"

    Salih ve Fernandao ile konuşan Teknik Direktör Advocaat, "Sergilediğiniz performansla beni mahcup ettiniz. Maç öncesi yaptığımız toplantıda ne istediğimi anlattım ama siz, taktik disiplinin dışına çıktınız" diye konuştu.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Dick Advocaat Kayserispor Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title