Haberler

    Advocaat'ın Lens Kararı!

    Sarı-Lacivertliler'de sezonun flaş ismi Jeremain Lens, Hollanda Milli Takımı'nda sakatlanmıştı.

    Sarı-Lacivertliler'de sezonun flaş ismi Jeremain Lens, Hollanda Milli Takımı'nda sakatlanmıştı. Yıldız futbolcu, yaklaşık 3 haftalık aranın ardından takımla çalışmalara başladı.



    Lens'in dönüşü, sadece taraftara değil, herkese büyük bir moral verdi. Ancak Advocaat, bu akşamki derbide öğrencisini ilk 11'de başlatmayı düşünmüyor.



    Tecrübeli teknik adam, hem son haftalarda formda olan diğer oyuncularını bir anda yedeğe çekmek istemiyor hem de sakatlıktan yeni dönen Lens'e bir anda yüklenmenin risk olacağı görüşünde. 29 yaşındaki futbolcu, Dick Advocaat'ın yedek kuvveti olacak.



    Tecrübeli çalıştırıcı, zorlu mücadelede skorun aleyhte olması halinde Lens'i kurtarıcı olarak sahaya sürecek. Fenerbahçe'nin maçı önde götürmesi halinde ise Hollandalı yıldızın daha az süre alması bekleniyor. Yıldız futbolcu, sakatlığı nedeniyle Galatasaray karşısında forma giyememişti. Lens bu nedenle Beşiktaş derbisinde görev almayı çok istiyor.



    Advocaat'ın kulübesi güçlü



    Sarı-Lacivertliler'de kulübedeki tek silah Lens olmayacak. Advocaat'ın elinde sonradan sahaya sürebileceği önemli isimler var. Forvette Emenike, her iki kanatta görev yapabilen Stoch, orta sahada Ozan Tufan, savunmada Neustadter ve Van der Wiel, Hollandalı teknik adamdan derbinin ilerleyen dakikalarında görev bekleyecek. Bu isimlerin yanı sıra Volkan Şen ya da Aatif'tan biri daha kulübede olacak. Advocaat'ın oyuna müdahale etme açısından eli kuvvetli olacak.



    Orta sahada müthiş üçlü



    Dick Advocaat, Beşiktaş'ın orta sahanın merkezindeki formda isimleri Atiba-Tolgay-Oğuzhan'ın etkinliğini azaltma konusunda 3 öğrencisine çok güveniyor. Rizespor maçındaki performanslarıyla alkış alan Mehmet Topal, Josef de Souza ve Alper Potuk derbide de görev yapacak. Topal ve Josef'ten savunmaya daha fazla yardım etmelerini isteyen Advocaat, Alper'e ise hücumda yapacağı presle Beşiktaş'ın geriden oyun kurmasını engelleme görevi verdi.



    Kaynak: Fanatik



    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Dick Advocaat Mehmet Topal Beşiktaş Hollanda Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title